Het bloemetje

Er was eens een bloemetje. En dat bloemetje was een heel mooi bloemetje. Het had een zilveren hartje en roze blaadjes. En natuurlijk een groen steeltje. Op een dag zei de moeder van het bloemetje: ,,Kom eens hier.“ Het bloemetje kwam en de moeder zei: “Ik moet je wat water geven. En er is nog iets anders, maak je vader wakker okay? Daarna mag je buiten spelen met je vriendinnetjes.“ Het bloemetje was heel blij. Even later ging het bloemetje spelen met Ella, Mila en Glittertje. Een uur later kwam het bloemetje thuis. Haar moeder was een beetje boos en zei: “Ga maar zitten.“ Het bloemetje ging eten en na het eten moest het bloemetje in bad. En daarna naar bed. En haar moeder, vader en broer gingen ook naar bed.

Tekening van Lisa Scanlan Scanlan, Lisa

Eigen bloemenverhaal van Lisa Scanlan, 7 jaar, uit Rotterdam