Eerbetoon aan 'Mailman' Malone

Eerbetoon aan ‘Mailman’ Malone Salt Lake City, 24 maart. Oud-basketballer John Stockton rechts spreekt zijn oud-ploeggenoot Karl Malone toe, op een bijeenkomst in Salt Lake City waarbij een standbeeld van Malone werd onthuld. Dat gebeurde bij het Delta Center, de hal in de olympische stad waar Utah Jazz zijn thuiswedstrijden speelt. Malone, bijgenaamd The Mailman, en Stockton vormden een van de roemrijkste koppels in de Amerikaanse sport. Als eerbetoon aan Malone, die achttien jaar bij de Jazz speelde en vorig jaar zijn carrière afsloot bij de Los Angeles Lakers, zal het shirt met nummer 32 niet meer bij de club worden gedragen. Stockton stopte in 2003 bij de Jazz, na negentien seizoenen, 41 jaar oud. Foto Reuters Former Utah Jazz guard John Stockton (R) pays tribute to teammate Karl Malone (L) at the unveiling of a statue of Malone on the afternoon of Karl's jersey retirement to the rafters of the Delta Center in Salt Lake City March 23, 2006. REUTERS/Steve Wilson REUTERS