Radio voorkeur

Kunststof. Gesprek met choreograaf Rudi van Dantzig, die ook boeken en toneelstukken schrijft. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Onder meer een gesprek met Tijs van den Boomen over zijn fascinatie voor het toeval. Verder regisseuse Aliona van der Horst over haar film Voices of Bam en een reportage over Quality Time, het nieuwste theaterstuk van De Mug met de Gouden Tand. Tot slot een documentaire uit het noorden van Albanië, waar in het dorpje Lami i Madh de wolven de baas zijn geworden. De laatste drie gezinnen zullen deze zomer naar de stad verhuizen. 747AM, 20.02-23.00u.

Radio 4: Special. Verslag van het Amazigh(berber-)festival Timitar in de Marokkaanse stad Agadir. In de uitzending berbermuziek en diverse opnamen en muzikale ontmoetingen op en rondom het festival. Radio 4, 23.00-24.00u.

Casa luna. Organisatiepsycholoog en Eerste-Kamerlid Han Noten vertelt over de wijze waarop werk en privé georganiseerd zouden kunnen worden. Ook de discussie over de nieuwe allochtone raadsleden. Radio 1, 0.04-0.45u.