Televisie Overige Films

Forces of Nature (Bronwen Hughes, 1999, VS). Een van de tientallen moderne variaties op It Happened One Night (Frank Capra, 1934). Rechtschapen Ben Affleck is op weg naar zijn huwelijk. Op zijn reis vol misverstanden ontmoet hij wildebras Sandra Bullock. RTL5, 20.30-22.30u.

Screwed (Scott Aleander & Larry Karaszweski, 2000, VS). Fauwe komedie over chauffeur die het hondje van zijn rijke werkgeefster ontvoert. Geregisseerd door de scenaristen van o.a. Man on the Moon. Veronica, 20.30-22.05u.

Signs (M. Night Shyamalan, 2002, VS). Na The Sixth Sense en Unbreakable de derde grote, maar minder stijlvolle film over bovennatuurlijke verschijnselen van regisseur-scenarist-producent Shyamalan. Uitgetreden dominee annex weduwnaar Mel Gibson woont met kinderen op afgelegen boerderij. De graancirkels op zijn erf wijzen wel degelijk op kwaadaardige buitenaardse invasie. België 2, 21.25-23.10u.