Televisie Overige Films

Hudson Hawk (Michael Lehmann, 1991, VS). Vehikel voor Bruce Willis is gedachtenloos actiefilmpje met veel moppen over het Vaticaan. Twee 'sympathieke' meesterkrakers (ze beroven musea, en daar zingen ze liedjes bij, dus och, wat geeft 't) worden geterroriseerd door de CIA (die bestaat uit een stel volgevreten pubers), door de maffia (let op Frank Stallone, een broer van Sylvester, hij lijkt sprekend) en een even rijk als wreed echtpaar. Allen zijn uit op werk van Leonardo Da Vinci, dat ze de dieven voor zich willen laten stelen. Ook met Andie MacDowell. Veronica, 20.30-22.20u.

Knock off (Tsui Hark, 1998, VS/Hongkong). Vechtvehikel voor Jean-Claude Van Damme speelt in kledingontwerpmilieu in Hongkong. Veronica, 22.25-24.00u.

Guns of Hate (Lesley Selander, 1948, VS). B-western waarin Tim Holt ten onrechte van moord wordt beschuldigd. Morgen, BBC2, 11.30-12.30u., zwart-wit.