Boekhandel Godert Walter, Groningen

1. Stemmen op schrift Frits van Oostrom
2. Hoe genees je een fanaticus Amos Oz
3. Het jaar van magisch denken Joan Didion
4. Het meten van de wereld Daniel Kehlmann
5. Twee levens Vikram Seth
6. Een verhaal van liefde en duisternis Amos Oz
7. De thuiskomst Bernhard Schlink
8. De architectuur van het geluk Alain de Botton
9. Op de loop. Een letse familiekroniek Modris Eksteins
10. Harde actie Coen Peppelenbos en Doeke Sijens

Verkoper Erik Kweksilber: 'Stemmen op schrift staat met stip op nummer één. In de media werd de nieuwe Van Oostrom positief besproken. Dat helpt blijkbaar. Bovendien zijn de middeleeuwen een periode waar mensen graag over lezen. Het is het begin van onze geschiedenis. Een spannende tijd. En het boek is prachtig uitgegeven. Dat staat gewoon mooi in de kast.'

Stemmen op schrift (2006) is het eerste deel van een grote Nederlandse literatuurgeschiedenis, geschreven door negen deskundigen. Het beschrijft zeven eeuwen Middelnederlandse letterkunde vanaf 600, waarin naast de klassiekers ook onbekende werken worden besproken. Stemmen op schrift is 'een poging om de alleroudste teksten, en dus de alleroudste stemmen, te redden van verdrinking in de tijd'.