Vechtpartijen na nederlaag Chelsea

Vechtpartijen na nederlaag Chelsea Londen, 20 maart. Een steward van Fulham probeert een supporter van Chelsea tegen te houden. Na de nederlaag van koploper Chelsea in de Londense stadsderby braken op het veld van Craven Cottage vechtpartijen uit waarbij tientallen supporters betrokken waren. De vechtpartijen ontstonden nadat supporters van Fulham het veld waren opgegaan om de zege te vieren. Daarop bestormden zo'n veertig aanhangers uit het vak van Chelsea het veld. Volgens Scotland Yard werd één persoon aangehouden. Fulham en de Engelse voetbalbond stellen een onderzoek in. In Engeland staan geen hekken om de voetbalvelden. Hoge straffen worden opgelegd aan fans die het veld betreden. Foto AP Fulham steward detains a pitch invader after Fulham beat Chelsea 1-0 during their English Premier League soccer match at the Craven Cottage Stadium, London, Sunday March 19, 2006. (AP Photo/Tom Hevezi) ** NO INTERNET/MOBILE USEAGE WITHOUT FAPL LICENCE - SEE IPTC SPECIAL INSTRUCTIONS FIELD FOR DETAILS** Associated Press