Televisie Overige Films

Lethal Weapon 4 (Richard Donner, 1998, VS). Vierde aflevering van filmreeks met Mel Gibson en Danny Glover als rechercheurs annex 'buddies' behelst het oprollen van een Chinese bende. Ook met Chris Rock. SBS6, 20.30-23.10u., onderbroken door reclame en Hart van Nederland.

Star Trek: First Contact (Jonathan Frakes, 1996, VS). Imposante 'special effects' zijn belangrijker dan het verhaal in achtste speelfilm naar de oorspronkelijke tv-serie van Gene Roddenberry. De Next Generation o.l.v. Captain Picard (Patrick Stewart) moet het in zijn eentje opnemen tegen de ultieme vorm van intergalactisch kwaad: de Borg, half-organisch-cybernetische wezens die elk andere levensvorm in zich opslorpen. Veronica, 20.30-22.35u.

Scary Movie (Keenen Ivory Wayans, 2000, VS). Succesrijke horrorparodie citeert zo vulgair mogelijk vele griezelklassiekers. Talpa, 20.30-22.00u., onderbroken door reclame.