Deisler mist door blessure opnieuw WK

MüNCHEN. Middenvelder Sebastian Deisler van Bayern München mist met Duitsland opnieuw het eindtoernooi om de wereldtitel. Bij de 26-jarige international is zaterdag in een Amerikaanse kliniek een zware knieblessure geconstateerd. Hij is ongeveer een half jaar uitgeschakeld. Deisler raakte afgelopen week geblesseerd tijdens de training van Bayern. Een duel met ploeggenoot Hargreaves liep slecht af. Nader onderzoek in een speciaal instituut voor knieletsel in Vail (Colorado) bracht de ernst van de kwetsuur aan het licht. Deisler moet een operatie ondergaan en keert over een week terug naar Duitsland. De middenvelder van Bayern München heeft wel vaker problemen met zijn rechterknie. Het WK in 2002 miste hij eveneens door een blessure aan dat gewricht waaraan hij al vier operaties onderging.