7 redenen om uit te gaan

1 uit eten met iens

Agadir

Weerd 7, Leeuwarden Telefoon (058) 212 01 21 keuken open 17.00-22.00 u., Marokkaans, eten 8.5, service 8.3, decor 7.8.

Eet en zelf op www.nrc.nl/iens

Madonna met Kabbala-bandje Madonna of the U.S. wins Best International Female Artist at the Brit Awards at the Earls Court Arena in central London February 15, 2006. REUTERS/Kieran Doherty REUTERS
Absoluut een belevenis, deze Marokkaan die geen concessies doet aan de Nederlandse smaak. De chef-kok/eigenaar heeft hart voor zijn vak en zorgt voor verse en authentieke gerechten, zoals zijn moeder ze vroeger maakte. De gastvrouw, al veertig jaar met de kok getrouwd, is zo on-Nederlands gastvrij dat het ontroerend is. Pas op met gulzig drie gangen bestellen, want de porties zijn zeer royaal! Een unieke oosterse oase van onthaasting in Friesland.