Laatste groet aan Slobodan Milosevic

Laatste groet aan Slobodan Milosevic Belgrado, 18 maart. Servische kinderen brachten gisteren bij het Museum van de Revolutie een groet aan de overleden ex-president Slobodan Milosevic, die vandaag in Belgrado wordt begraven. Het was tot het laatste moment twijfelachtig of iemand van de naaste familie de begrafenis zou bijwonen. Tegen de naar het buitenland uitgeweken weduwe en dochter lopen in Servië aanklachten. Foto Reuters Pagina 5 Serbian children wearing military uniforms salute and hold a picture of Slobodan Milosevic while waiting to enter the Museum of the Revolution where the coffin with his body is displayed in Belgrade March 17, 2006. The UN war crimes tribunal said on Friday that preliminary results of blood tests showed no indication Slobodan Milosevic's death by heart attack was caused by poisoning. REUTERS/Marko Djurica REUTERS