Gewoon een mix

Wij zijn Emmy, Megan en Jenna. Wij gaan drie jaar in Amerika wonen, in Washington DC, omdat mijn vader aan een ander vliegtuig moet gaan werken, omdat hij piloot is. Het is best leuk om drie jaar naar Amerika te gaan, maar aan de andere kant is het ook weer jammer dat we onze vrienden gaan missen.

Gewoon een mix Wij zijn Emmy, Megan en Jenna. Wij gaan drie jaar in Amerika wonen, in Washington DC, omdat mijn vader aan een ander vliegtuig moet gaan werken, omdat hij piloot is. Het is best leuk om drie jaar naar Amerika te gaan, maar aan de andere kant is het ook weer jammer dat we onze vrienden gaan missen. We hebben ook al familie in Amerika; opa en oma en twee tantes en een oom. Mama is de Amerikaanse van het gezin. Mijn zusjes zijn in Amerika geboren en ik ben in Nederland geboren, net als mijn vader. Eigenlijk zijn we gewoon een mix tussen Amerikaanse en Nederlandse. Als we in Amerika zijn dan gaan we naar een internationale school. Op die school zitten ook kinderen die uit andere landen komen. We gaan er nog met twee kinderen heen, Koen en Anouk. Als je naar die Amerikaanse school wou, moest je eerst in Nederland bij je eigen school een toets maken, die je in het engels moest maken. Dan gaan ze de toets die we hadden gemaakt opsturen naar die internationale school en dan gaan ze kijken of we wel op die school mogen, of je wel zo slim bent. Vroeger heb ik ook al in Amerika gewoond. Dus wij zijn er al een beetje aan gehecht. Eigen nieuws van Jenna, Megan en Emmy, 4, 6 en 8 jaar, uit Lochem

We hebben ook al familie in Amerika; opa en oma en twee tantes en een oom. Mama is de Amerikaanse van het gezin. Mijn zusjes zijn in Amerika geboren en ik ben in Nederland geboren, net als mijn vader. Eigenlijk zijn we gewoon een mix tussen Amerikaanse en Nederlandse.

Als we in Amerika zijn dan gaan we naar een internationale school. Op die school zitten ook kinderen die uit andere landen komen. We gaan er nog met twee kinderen heen, Koen en Anouk.

Als je naar die Amerikaanse school wou, moest je eerst in Nederland bij je eigen school een toets maken, die je in het engels moest maken. Dan gaan ze de toets die we hadden gemaakt opsturen naar die internationale school en dan gaan ze kijken of we wel op die school mogen, of je wel zo slim bent. Vroeger heb ik ook al in Amerika gewoond. Dus wij zijn er al een beetje aan gehecht.

Eigen nieuws van Jenna, Megan en Emmy, 4, 6 en 8 jaar, uit Lochem