Worte ohne Lieder

Worte ohne Lieder Voor de Muziekboekenweek schreven op verzoek van Intro in Maastricht zes componisten, schrijvers en muziekcritici (Margriet de Moor, Arjan Peters, Klaas de Vries, Elmer Schönberger, Roland de Beer en Kasper Jansen) een recensie over een ‘gedroomd muziekstuk’, dat vervolgens door zes jonge componisten werd gecomponeerd en wordt uitgevoerd door het Ensemble Klang. De zes stukken worden twee keer gespeeld. 17 maart 19u (forumgesprek) en 20u30 (concert) in Centre Céramique Maastricht 043-3250511; 21 april 20u30 Korzo Den Haag (gratis).

Voor de Muziekboekenweek schreven op verzoek van Intro in Maastricht zes componisten, schrijvers en muziekcritici (Margriet de Moor, Arjan Peters, Klaas de Vries, Elmer Schönberger, Roland de Beer en Kasper Jansen) een recensie over een ‘gedroomd muziekstuk’, dat vervolgens door zes jonge componisten werd gecomponeerd en wordt uitgevoerd door het Ensemble Klang. De zes stukken worden twee keer gespeeld.

17 maart 19u (forumgesprek) en 20u30 (concert) in Centre Céramique Maastricht 043-3250511; 21 april 20u30 Korzo Den Haag (gratis).