Welkom in de zaak op zijn Japans

Welkom in de zaak op zijn Japans Tokio, 16 maart. Nieuwe werknemers van het Japanse bedrijf Seven and I doen rek- en strekoefeningen, alvorens te worden toegelaten tot een ceremonie ter verwelkoming bij het bedrijf. Het concern, waartoe onder meer de supermarktketen Seven Eleven en de Ito Yakado-supermarkten behoren, neemt dit voorjaar in totaal 1.113 nieuwe personeelsleden in dienst. Veel ondernemingen organiseren in Japan regelmatig sportactiviteiten voor hun werknemers. Foto AFP Newly recruited employees of Japan's largest retail group Seven and I Holdings, inclding Ito Yakado supermarket chain and Seven Eleven convenience store stretch prior to the company's entrance ceremony at a hotel in Tokyo, 16 March 2006. A total of 1,113 new workers will join the group this spring. AFP PHOTO/YOSHIKAZU TSUNO AFP