Televisie Overige films

Cool Runnings (Jon Turteltaub, 1993, VS). Pretentieloze kwaliteitskomedie dikt het op ware gebeurtenissen gebaseerde gegeven een beetje aan: de deelname van een Jamaicaans bobsleeteam, dat nog nooit sneeuw gezien zou hebben, aan de Olympische Winterspelen in Calgary. Met John Candy als de coach. Veronica, 20.30-22.20u., onderbroken door reclame.

Domestic Disturbance (Harold Becker, 2001, VS). Klunzige thriller. Grotestadscrimineel Vince Vaughn trouwt in havenstadje met nietsvermoedende, alleenstaande moeder, de ex van John Travolta. Net5, 20.30-22.05u., onderbroken door reclame.

Filles perdues, cheveux gras (Claude Duty, 2002, Frankrijk). Speelfilmdebuut van commercialmaker Duty is lichtvoetige komedie, waarin af en toe zelfs gezongen wordt, over de lotgevallen van drie alleenstaande jongedames: Amira Casar, Marina Foïs, Olivia Bonamy. TV5, 21.00-22.45u.