POP

POP The Campbell Brothers Heeft Onze Lieve Heer een voorkeur voor orgelmuziek? Niet volgens de gelovigen van de Keith Dominion Holiness Church, een afro-amerikaans kerkgenootschap uit Rochester, NY. Dat viert de diensten al een halve eeuw op de klanken van de steel guitar. De broeders Campbell gebruiken zowel de lap als de pedal steel om de gelovigen in trance te brengen, en krijgen daarbij hulp van zang, gitaar, bas en drums. Om dat in Nederland ook te bereiken zal nog een klus worden. 19 maart 14u30, Bimhuis, Amsterdam 020-7882188 Campbell Brothers

The Campbell Brothers Heeft Onze Lieve Heer een voorkeur voor orgelmuziek? Niet volgens de gelovigen van de Keith Dominion Holiness Church, een afro-amerikaans kerkgenootschap uit Rochester, NY. Dat viert de diensten al een halve eeuw op de klanken van de steel guitar. De broeders Campbell gebruiken zowel de lap als de pedal steel om de gelovigen in trance te brengen, en krijgen daarbij hulp van zang, gitaar, bas en drums. Om dat in Nederland ook te bereiken zal nog een klus worden.

19 maart 14u30, Bimhuis, Amsterdam 020-7882188