Gorki

Gorki Zanger Luc de Vos van de Vlaamse groep Gorki doet er geen moeite meer voor om het land te veroveren waar ze de kreupele teksten van Bløf mooier vinden dan zijn ware rockpoëzie. Toch treedt Gorki nog één keer hier op om ons de schoonheid in te peperen van het nieuwe album Homo Erectus, met liedjes die het niet moeten hebben van moeizame pogingen tot wereldmuziek maar van ouderwets degelijke rock, waarachtige emoties en te vuur en te zwaard verdedigde levenswijsheden. 17 maart 013, Tilburg 013-4609502. Foto Frank Clauwers Gorki FOTO: Frank Clauwers Clauwers, Frank

Zanger Luc de Vos van de Vlaamse groep Gorki doet er geen moeite meer voor om het land te veroveren waar ze de kreupele teksten van Bløf mooier vinden dan zijn ware rockpoëzie.

Toch treedt Gorki nog één keer hier op om ons de schoonheid in te peperen van het nieuwe album Homo Erectus, met liedjes die het niet moeten hebben van moeizame pogingen tot

wereldmuziek maar van

ouderwets degelijke rock, waarachtige emoties en te vuur en te zwaard verdedigde levenswijsheden.

17 maart 013, Tilburg 013-4609502.