Correcties & aanvullingen

Terreurdeskundige

In de column Milosevic en Bin Laden (15 maart, pagina 7) wordt gerefereerd aan de Amerikaanse terreurdeskundige Peter Berger, die eerder een artikel schreef in de bijlage Opinie & Debat van 11 maart. Hij heet Peter Bergen.

Koopmans

In het bericht 'Rob Houwer misleidde financiers' (15 maart, pagina 11) is sprake van vier (oud-)politici in het comité van aanbeveling van de film Soldaat van Oranje 2, onder wie Rense Koopmans. Bedoeld is Lense Koopmans, hoogleraar economie in Groningen.

Elektronische aangifte

Het artikel Even elektronisch aangifte doen (14 maart, pagina 14) vermeldt de mogelijkheid vanuit een aangifteprogramma een afdruk te maken van het aangiftebiljet (pdf-bestand) en dat per post in te sturen in plaats van elektronisch. Dat kan alleen met het aangifteprogramma van Elsevier. Andere programma's produceren een tekstbestand (txt-bestand) waarvan de afdruk niet door de belastingdienst wordt geaccepteerd. Wie dat stuurt, heeft geen geldige aangifte voor de inkomstenbelasting gedaan.