Claudia de Breij

Claudia de Breij Cabaretière Claudia de Breij, bekend als kordaat presentatrice, verwerkt in haar voorstelling Hallo lieve mensen het relaas van een vrouw die door de eeuwen amusement heeft gebracht voor de troepen aan de vele fronten. Het thema actualiteit overheerst in deze show, in doeltreffende conferences en wondermooie liedjes. Geestig hoogtepunt: een persiflage op kinderheld Ome Willem, nu als wapen in de strijd voor de multiculturele maatschappij: „Een broodje shoarma, lusten jullie dat?” Tournee t/m 31 mei. Inl. 020-62 28 074 & www.claudiadebreij.nl Claudia de Breij

Cabaretière Claudia de Breij, bekend als kordaat presentatrice, verwerkt in haar voorstelling Hallo lieve mensen het relaas van een vrouw die door de eeuwen amusement heeft gebracht voor de troepen aan de vele fronten. Het thema actualiteit overheerst in deze show, in doeltreffende conferences en wondermooie liedjes. Geestig hoogtepunt: een persiflage op kinderheld Ome Willem, nu als wapen in de strijd voor de multiculturele maatschappij: „Een broodje shoarma, lusten jullie dat?”

Tournee t/m 31 mei. Inl. 020-62 28 074 & www.claudiadebreij.nl