BEELDENDE KUNST

BEELDENDE KUNST Terra Incognita Het Wilhelmina Gasthuisterrein in Amsterdam Oud West staat bekend als 'culturele enclave'. Toen het ziekenhuis in 1986 vertrok werden de eerste ateliers door kunstenaars in gebruik genomen. Inmiddels is het een zogenaamde broedplaats. De manifestatie Terra Incognita brengt het culturele leven op het WG-terrein onder de aandacht door middel van een tentoonstelling, lezingen, workshops, voorstellingen, rondleidingen en een kinderatelier. Terra Incognita T/m 9 april op Wilhelmina Gasthuisterrein, M. van B. Bastiaansstraat 15.

Terra Incognita Het Wilhelmina Gasthuisterrein in Amsterdam Oud West staat bekend als 'culturele enclave'. Toen het ziekenhuis in 1986 vertrok werden de eerste ateliers door kunstenaars in gebruik genomen. Inmiddels is het een zogenaamde broedplaats. De manifestatie Terra Incognita brengt het culturele leven op het WG-terrein onder de aandacht door middel van een tentoonstelling, lezingen, workshops, voorstellingen, rondleidingen en een kinderatelier.

Terra Incognita T/m 9 april op Wilhelmina Gasthuisterrein, M. van B. Bastiaansstraat 15.