Swingende schoenen

Schoenen met een mp3-speler hadden we nog niet eerder gezien. De Amerikaanse schoenenfabrikant Dada heeft nu de Code M-sportschoenen ontwikkeld, waar zo'n honderd nummers op passen. De muziek valt te beluisteren via ingebouwde boxen, maar ook via een draadloze hoofdtelefoon met een bereik van zo'n tien meter. Daardoor hoeven gebruikers niet over een lange draad te struikelen. Helaas kunnen er nog niet draadloos muziekbestanden op de stappers gezet worden. Hier is nog een “ouderwetse' usb-kabel voor nodig, waardoor er opeens schoenen aan je computer bungelen. Weer eens wat anders dan een usb-stick.

Schoenen met een mp3-speler

David Haakman

De Code M-schoenen zijn vanaf 6 april verkrijgbaar in Amerika voor 299 dollar. Het is niet bekend of de schoenen ook in de Nederlandse winkels komen te liggen.

    • David Haakman