Televisie Overige Films

K-19: The Widowmaker (Kathryn Bigelow, 2002, VS). Duikbootfilm zou eerste Amerikaanse film zijn waarin alleen maar Russen voorkomen. Vrij naar de werkelijkheid komt een Russische onderzeeër anno 1961 in de problemen wanneer het koelsysteem van zijn kernreactor de geest geeft. Met Harrison Ford. SBS6, 20.30-23.20u., onderbroken door Hart van Nederland.

The Cable Guy (Ben Stiller, 1996, VS). Minder succesvol, zwartkomisch vehikel voor Jim Carrey. Als psychopatische kabelmonteur confisqueert hij het leven van alleenstaande architect Matthew Broderick. Veronica, 22.30-0.05u.

Tsatsiki - Mam en de politieman (Ella Lemhagen, 1999, Zw). Gezellige verfilming van de eerste twee Tsatsiki-boeken over 8-jarig jochie dat opgroeit in een rommelig Zweeds eenoudergezin en op zoek gaat naar zijn vader, een Griekse inktvis-visser. Morgen, België 2 (Canvas), 14.00-15.30u.