De website

De vraag is ons de afgelopen tijd vaak gesteld: `Krijgt nrc.next ook een eigen website?` Het antwoord luidt: `nrc.next krijgt een eigen homepage, adres: nrc.nl/next, als onderdeel van de grote website nrc.nl.`

De columns, weblogs en vragenrubrieken van nrc.next zijn te vinden op nrc.nl/next - en voortaan allemaal interactief. En dat niet alleen. Ook nrc.nl wordt de komende weken ingrijpend vernieuwd. Onze nieuw vormgegeven site wordt actueler en multimedialer. Er komt meer nieuws op nrc.nl. Rubrieken op de website worden doorlopend ververst, van zeven uur `s ochtends tot zeven uur `s avonds - en niet meer twee keer per dag, zoals tot dusver.

De website krijgt ook meer beeld en geluid. Met iedere dag een serie actuele foto`s, nieuwsvideo`s en meer aandacht voor interactieve graphics.

Het laatste nieuws en de rubrieken op onze website zijn vrij toegankelijk voor alle bezoekers. Hiernaast is er de `abonneesite`. Wie zich abonneert op nrc.next kan voor krap vijf euro per maand ook toegang tot deze abonneesite krijgen. In dit deel zijn onder meer het digitale nrc-krantenarchief en de complete Encarta Winkler Prins-encyclopedie te vinden.

Eén website nrc.nl, met daarbinnen een eigen homepage nrc.nl/next - daaraan zal de redactie de komende tijd keihard werken, om nieuwe lezers voor een nieuwe krant én nieuwe bezoekers van onze vernieuwde website voor ons te winnen.

Jan Benjamin

Chef internet & media

    • Jan Benjamin