Schumacher als kunstobject in Bahrein

Schumacher als kunstobject in Bahrein Manama, 11 maart. Een inwoner van Bahrein bekijkt foto's van de Duitse Formule 1-coureur Michael Schumacher, op een tentoonstelling in de hoofdstad Manama. De Duitser begint morgen mogelijk aan zijn laatste seizoen in de Formule 1. De zevenvoudig wereldkampioen beslist halverwege dit jaar of hij zijn carrière in 2007 een vervolg zal geven. De eerste vrije trainingen verliepen voor Schumacher naar wens. Hij realiseerde de snelste trainingstijd. Eerder deze week sprak hij al zijn tevredenheid uit over de rij-eigenschappen van zijn nieuwe Ferrari. Foto Reuters A Bahraini man in traditional clothes takes a closer look at Formula 1 Ferrari Driver Michael Schumacher pictures displayed at the Bahrain F1 Art & Photo Exhibition inaugurated today in the National Museum and Arts Centre in Bahraini capital Manama February 13, 2006. The exhibition showcases photos and paintings of famous artists and photographers around the world. REUTERS/Hamad Mohammed. REUTERS