Schumacher als kunstobject

Schumacher als kunstobject Manama, 10 maart. Een inwoner van Bahrein bekijkt foto's van de Duitse Formule 1-coureur Michael Schumacher, op een tentoonstelling in Manama. In de eerste vrije training voor de GP van Bahrein noteerde Schumacher vandaag de vierde tijd, de Fin Kimi Raikkonen was de snelste in zijn Mercedes-McLaren. Zevenvoudig wereldkampioen Schumacher zei onlangs dat hij halverwege dit seizoen beslist of hij zijn carrière in 2007 voortzet. Gisteren liet hij op een persconferentie weten dat hij zeer te spreken is over zijn nieuwe wagen. De 37-jarige Duitser won vorig jaar slechts één race, de GP van de Verenigde Staten, in Indianapolis. Aan die race deden slechts zes wagens mee. Foto Reuters A Bahraini man in traditional clothes takes a closer look at Formula 1 Ferrari Driver Michael Schumacher pictures displayed at the Bahrain F1 Art & Photo Exhibition inaugurated today in the National Museum and Arts Centre in Bahraini capital Manama February 13, 2006. The exhibition showcases photos and paintings of famous artists and photographers around the world. REUTERS/Hamad Mohammed. REUTERS