Maquette

Ik heb met mijn klas, groep 6 van de Sint Jan Baptist in Wassenaar, een maquette gemaakt. Het begon toen ik tegen de juf zei dat ik voor het verrijkingsproject (een project voor kinderen die op school snel klaar zijn met hun werk) een bouwplaat van Madurodam.nl mocht maken dat vond de juf wel leuk en heb ik zo'n huisje laten zien. Toen verzon ik dat we ook nog een maquette van al die huisjes konden maken dat hebben we als spel met carnaval gedaan. Toen hebben we in onze klas er verder aan gewerkt ik was de projectleider maar de eerste dag werd er de hele tijd mijn naam geroepen daarvoor wou al iemand me helpen en zij ik nee maar na de eerste dag mocht het wel. Kon ik ook nog wat bouwen ik heb de ene helft van het politiebureau gemaakt. We hebben ook een zandbak met echt zand, een kerk, een school genaamd Sint Jan Baptist, een brandweerkazerne, een warenhuis genaamd Vend, een parkeergarage en autootjes, een gymzaal, een park en natuurlijk huisjes, huisjes hé geen villa's.

Maquette Ik heb met mijn klas, groep 6 van de Sint Jan Baptist in Wassenaar, een maquette gemaakt. Het begon toen ik tegen de juf zei dat ik voor het verrijkingsproject (een project voor kinderen die op school snel klaar zijn met hun werk) een bouwplaat van Madurodam.nl mocht maken dat vond de juf wel leuk en heb ik zo'n huisje laten zien. Toen verzon ik dat we ook nog een maquette van al die huisjes konden maken dat hebben we als spel met carnaval gedaan. Toen hebben we in onze klas er verder aan gewerkt ik was de projectleider maar de eerste dag werd er de hele tijd mijn naam geroepen daarvoor wou al iemand me helpen en zij ik nee maar na de eerste dag mocht het wel. Kon ik ook nog wat bouwen ik heb de ene helft van het politiebureau gemaakt. We hebben ook een zandbak met echt zand, een kerk, een school genaamd Sint Jan Baptist, een brandweerkazerne, een warenhuis genaamd Vend, een parkeergarage en autootjes, een gymzaal, een park en natuurlijk huisjes, huisjes hé geen villa's. Eigen bouwnieuws van Wouter Bolhuis, 9 jaar, uit Wassenaar

Eigen bouwnieuws van Wouter Bolhuis, 9 jaar, uit Wassenaar