Accordeon

Op deze foto zie je mij met mijn accordeon zitten. Ik speel daar “Mieke heeft een lammetje'. Het gaat zo: Mieke heeft een lammetje, lammetje, lammetje en dat mooie lammetje houdt van jou en mij! En dat is het liedje. De accordeon is niet van mij, maar van mijn juf. Ik leen hem. Maar een ding is zeker. Het is heel moeilijk om accordeon te spelen.

Accordeon Op deze foto zie je mij met mijn accordeon zitten. Ik speel daar “Mieke heeft een lammetje'. Het gaat zo: Mieke heeft een lammetje, lammetje, lammetje en dat mooie lammetje houdt van jou en mij! En dat is het liedje. De accordeon is niet van mij, maar van mijn juf. Ik leen hem. Maar een ding is zeker. Het is heel moeilijk om accordeon te spelen. Eigen muzieknieuws van Dore Alkemade, 8 jaar, uit Zaandam

Eigen muzieknieuws van Dore Alkemade, 8 jaar, uit Zaandam