Sneeuwwit

Sneeuwwit Loes Luca en Paul R. Kooij vertolken in de muzikale voorstelling Sneeuwwit een ideaal duo. Zij wil, als in het sprookje, de mooiste van het land zijn. Maar Kooij als de levende spiegel verzekert haar dat haar dochter de mooiste is. Dus neemt de boze moeder wraak. De opera, geregisseerd door Pieter Kramer, biedt zowel een sprookjessfeer als huiver. De voorstelling moet nog steviger worden, maar het tweetal Luca/ Kooij is af. 9 mrt Munttheater, Weert; 11 mrt Schouwburg, Gouda; 12 mrt Stadsschouwburg, E’hoven; 14 mrt De Tamboer, Hoogeveen. Foto Ben van Duin Sneeuwwit productie: Hummelinck & Stuurman regie: Pieter Kramer bewerking: Tjeerd Bisschof muziek: Joost Kleppe spel: Loes Luca,Paul R. Kooij,Gabby Bakker,Bart Oomen,Ad Knippels,Iwan Dam,Martijn Hillenius muziekale leiding: Ray van Santen FOTO: Ben van Duin Duin, Ben van

Loes Luca en Paul R. Kooij vertolken in de muzikale voorstelling Sneeuwwit een ideaal duo. Zij wil, als in het sprookje, de mooiste van het land zijn. Maar Kooij als de levende spiegel verzekert haar dat haar dochter de mooiste is. Dus neemt de boze moeder wraak. De opera, geregisseerd door Pieter Kramer, biedt zowel een sprookjessfeer als huiver. De voorstelling moet nog steviger worden, maar het tweetal Luca/ Kooij is af.

9 mrt Munttheater, Weert; 11 mrt Schouwburg, Gouda; 12 mrt Stadsschouwburg, E’hoven; 14 mrt De Tamboer, Hoogeveen.