Mephisto

Mephisto De roman Mephisto (1937) van Klaus Mann leent zich uitstekend voor toneelbewerking. Het gaat over politiek en kunst met als achtergrond de opkomst van de nazi's in de jaren dertig. Hoofdrolspeler Huub Stapel speelt in de regie van Paul Binnerts een Mephisto die uitblinkt in het uitbeelden van de vertwijfeling. Hoewel Binnerts een cerebrale regiestijl nastreeft in navolging van Brecht acteert Stapel vol emoties. De voorstelling wordt door alle zeven spelers op hoog niveau gedragen. Tournee t/m 22 mei. Inl 020-6164004 of www.hummelinckstuurman.nl. Foto Ben van Duin Mephisto Bewerking en regie Paul Binnerts spel Reinier Bulder,Ella van Drumpt,Derek de Lint,Jara Lucieer,Sieger Sloot,Huub Stapel en Nelleke Zitman Duin, Ben van

De roman Mephisto (1937) van Klaus Mann leent zich uitstekend voor toneelbewerking. Het gaat over politiek en kunst met als achtergrond de opkomst van de nazi's in de jaren dertig. Hoofdrolspeler Huub Stapel speelt in de regie van Paul Binnerts een Mephisto die uitblinkt in het uitbeelden van de vertwijfeling. Hoewel Binnerts een cerebrale regiestijl nastreeft in navolging van Brecht acteert Stapel vol emoties. De voorstelling wordt door alle zeven spelers op hoog niveau gedragen.

Tournee t/m 22 mei. Inl 020-6164004 of www.hummelinckstuurman.nl.