Crash

Crash Het even geestige als gruwelijke regiedebuut van Paul Haggis, goed voor drie Oscars afgelopen zondag, gaat over veel mensen en heeft één onderwerp: racisme, dat zich vaak net onder de oppervlakte bevindt maar zich een weg naar buiten vecht. Aziaten, Latino's, witten, zwarten, arabieren, niemand ontkomt eraan. Het is of de bewoners van LA plotseling aan het syndroom van Tourette lijden. Goede en slechte eigenschappen zijn netjes over alle personages verdeeld. Regie: Paul Haggins. Met: Don Cheadle, Matt Dillon, Sandra Bullock, Brendan Fraser. In 15 bioscopen. scene uit de film Crash

Het even geestige als gruwelijke regiedebuut van Paul Haggis, goed voor drie Oscars afgelopen zondag, gaat over veel mensen en heeft één onderwerp: racisme, dat zich vaak net onder de oppervlakte bevindt maar zich een weg naar buiten vecht. Aziaten, Latino's, witten, zwarten, arabieren, niemand ontkomt eraan. Het is of de bewoners van LA plotseling aan het syndroom van Tourette lijden. Goede en slechte eigenschappen zijn netjes over alle personages verdeeld.

Regie: Paul Haggins. Met: Don Cheadle, Matt Dillon, Sandra Bullock, Brendan Fraser. In 15 bioscopen.