Claudia de Breij

Claudia de Breij Cabaretière Claudia de Breij, bekend als radio- en tv-presentatrice, verwerkt in haar voorstelling Hallo lieve mensen ondermeer het relaas van een vrouw die door de eeuwen amusement heeft gebracht voor de troepen aan het front. De actualiteit is in deze show een overheersend thema, in doeltreffende conferences en wondermooie liedjes. Geestig hoogtepunt: een persiflage op de kinderheld Ome Willem, nu als wapen in de strijd voor de multiculturele maatschappij. Tournee t/m 31 mei. Inl 020-6228074, www.claudiadebreij.nl Claudia de Breij

Cabaretière Claudia de Breij, bekend als radio- en tv-presentatrice, verwerkt in haar voorstelling Hallo lieve mensen ondermeer het relaas van een vrouw die door de eeuwen amusement heeft gebracht voor de troepen aan het front. De actualiteit is in deze show een overheersend thema, in doeltreffende conferences en wondermooie liedjes. Geestig hoogtepunt: een persiflage op de kinderheld Ome Willem, nu als wapen in de strijd voor de multiculturele maatschappij.

Tournee t/m 31 mei. Inl 020-6228074, www.claudiadebreij.nl