Televisie Overige Films

Life or Something Like It (Stephen Herek, 2002, VS). Romantische tragikomedie waarin even harde als oppervlakkige televisie-verslaggeefster Angelina Jolie een beter mens wordt nadat ze van een zwerver heeft gehoord dat ze nog maar een week te leven heeft. RTL5, 20.30-22.30u.

Renaissance Man (Penny Marshall, 1993, VS). In “educatiedrama' brengt literatuuronderwijzer Danny DeVito een rampklas vol weerbarstige soldaten volgens het filmboekje gevoel voor eigenwaarde bij én gevoel voor Shakespeare. Veronica, 20.30-23.00u.

Amy's Orgasm (Julie Davis, 2001, VS). Komedie grossiert in platitudes over het, in deze krant in Leven &cetera gedocumenteerde ervaringsfeit dat mannen van Mars komen en vrouwen van Venus. Schrijfster van een zelf-hulp-bestseller (scenariste-regisseuse Davis) kan zelf niet zo goed overweg met mannen en begint iets met een man waar de misogynie van afdruipt. Talpa, 20.30-22.00u.