Spits Robben mist door schorsing vier duels met Chelsea

Londen, 8 maart. Voetballer Arjen Robben moet in Engeland vier duels aan de kant blijven. Dat besliste de tuchtcommissie van de Engelse voetbalbond FA. De Nederlandse aanvaller van Chelsea kreeg zaterdag rood in de wedstrijd tegen West Bromwich Albion. De straf viel extra hoog uit, doordat het zijn tweede uitsluiting was. In januari werd Robben van het veld gestuurd in de wedstrijd tegen Sunderland. De Nederlandse international was vergeefs in beroep gegaan tegen de rode kaart. Robben mist de competitieduels met Tottenham Hotspur, Fulham, Manchester City en de kwartfinale FA-Cuptoernooi tegen Newcastle United. Gisteravond kwam Robben in actie tegen Barcelona. Hij kon niet voorkomen dat Chelsea werd uitgeschakeld door de ploeg van de Nederlandse coach Frank Rijkaard.