Even samenvatten

sarahklein_1.jpgOnvermijdelijk. In New York kom je beroemdheden tegen. Ben hier nu een halfjaar en zag de volgende mensen al in het museum, winkelen, hondjes uitlaten of zo onopvallend mogelijk over straat lopen: tennisster Mary Pierce, acteur/auteur Ethan Hawke, zangeres Gloria Estefan, real life-meisje (en dochter van) Ally Hilfiger. De Sex and the City-acteurs lijken niet anders te doen dan mijn stad verkennen.

Eerder babbelde Mario Cantone (vriendje van Charlotte in de serie) al enthousiast om zich heen in een koffietent en presenteerde Kim Cattrall een boek over… inderdaad.

Nu was het dan ook de beurt aan Sarah Jessica Parker. Ik zat in koffietent Matchbox een beetje te lezen en iets te drinken, zij droeg (voor de liefhebbers) een korte zwarte dikke jas en gigantische blauwe oorwarmers. Hoewel collega-bloggers zeggen zich er niet voor te schamen handtekeningen te vragen aan beroemdheden, in New York hoor je ze gewoon te negeren. Doe maar normaal.

sarahgroot.jpgDus ik pak mijn plastic fles Vitamin Water en lees nonchalant wat er op het etiket staat: ,,is it us or was sex and the citry just a younger version of the golden girls? think about it. four single women, looking for love, gossiping and group hugging.

Alomtegenwoordig.

    • Freek Staps