Televisie Overige Films

Murder at 1600 (Dwight Little, 1997, VS). Amerikaanse president is een van de verdachten in voorspelbare actiethriller met Wesley Smipes als rechercheur die moord op secretaresse in het Witte Huis onderzoekt. Ook met de acteurs Diane Lane, Alan Alda. SBS6, 20.30-22.30u., onderbroken door reclame.

Lake Placid (Steve Miner, 1999, VS/Canada). Mislukte, merkwaardig ironische griezelfilm over een reusachtige krokodil in een rustig meer. Met Bill Pullman als boswachter en Bridget Fonda wetenschapster uit de grote stad. Veronica, 22.30-23.55u., onderbroken door reclame.

Hilfe, Ich bin ein Junge (Olivier Dommenget, 2002, Duitsland). Moralistische maar vooral ook plezierige jeugdfilm waarin 13-jarig meisje annex groot zwemtalent op een ochtend wakker wordt in het lijf van haar minst favoriete klasgenoot. En die jongen zit natuurlijk in háár lichaam. Morgen, België 2 (Canvas), 14.00-15.30u.