Radio Voorkeur

Gemeenteraadsverkiezingen. Vijf uur durend programma rondom de uitslagen met onder anderen ex-burgemeester Bram Peper, staatssecretaris Schultz van Verkeer en Waterstaat, minister Remkes en historicus Gerrit Voerman, die de uitslagen becommentariëren. Radio 1, 19.04-24.00u.

Uitslagenavond. Uit café Dauphine in Amsterdam de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen met o.a. VVD'er Henk Kamp, CDA-staatssecretaris Joop Wijn, PvdA-senator Han Noten, D66'erJan Hoekema, en publicist Paul Scheffer. BNR, 20.00-24.00u.

De avonden. In het eerste uur een gesprek met Theodore van Houten, die een biografisch boek schreef over de Sovjet-Russische componist Dmitri Sjostakovitsj. In het tweede uur optredens van Wim De Bie, Thé Lau en Tommy Wieringa. In het laatste uur onder anderen architecte Klaske Havik over de haven van Scheveningen. 747AM, 20.02-23.00u.

Casa luna. Oud-Leefbaar-voorman in Utrecht Broos Schnetz geeft commentaar op de verkiezingsstrijd van dit jaar en zijn visie op winst en verlies van de Leefbaarpartijen. Radio 1, 0.04-0.45u.