32 WK-deelnemers, 32 deegballen

32 WK-deelnemers, 32 deegballen Heichelheim, 7 maart. Foto AFP Het wereldkampioenschap voetbal 9 juni-9 juli in Duitsland wordt door velen aangegrepen om zelf ook wat meer aandacht te krijgen. Bijvoorbeeld het ‘dumplingmuseum' in Heichelheim, in de staat Thüringen. Gisteren werd daar een tentoonstelling geopend over de relatie tussen voetbal en dumplings deegballen. Er is ook een boek met 32 dumplingrecepten uit de hele wereld. Dat aantal is niet toevallig gekozen: aan de WK doen 32 landen mee. This undated handout picture shows tabletop football figures carrying a dumpling in football design, whose cooking recipe is described in the book "Foodball - 32 Dumpling Recipes from all over the World". The picture is part of the exhibition "Cult and Culture around Football and Dumpling", presented from 06 March 2006 on at the Dumpling Museum in Heichelheim, Thuringia, eastern Germany. AFP PHOTO DDP/MARTIN JEHNICHEN EDITION FUER DIE FRAU GERMANY OUT AFP