Schandalige ontkenning van minister Hoogervorst

Tot nu toe heb ik mij als startende huisarts dapper geweerd in de administratieve en financiële chaos die ontstaan is als gevolg van de invoering van het nieuwe zorgstelsel. Ik heb al mijn kredieten bij de bank moeten verhogen om het hoofd boven water te houden, omdat de `omwenteling` klaarblijkelijk `op de pof` moet plaatsvinden van de huisartsen. Maar de woorden van minister Hoogervorst als zou er van een administratieve chaos geen sprake zijn, vallen bij mij behoorlijk verkeerd. Wat een schandalige ontkenning van een groot probleem. Het is krenkend en ontmoedigend om geen enkele erkenning te krijgen van degene die hiervoor verantwoordelijk is.

Niet ik, maar minister Hoogervorst zou hier slapeloze nachten van moeten hebben.

    • Els Stokker Huisarts te Uithoorn