NHL na Spelen weer in volle gang

NHL na Spelen weer in volle gang Uniondale, 3 maart. De Amerikaanse ijshockeydoelman Rick DiPietro van de New York Islanders stopt de puck tijdens de ‘shootout’ in het Nassau Coliseum in Uniondale, in de staat New York. De aanvaller is John Madden van de New Jersey Devils. De ploeg uit New York won met 3-2. De Noord-Amerikaanse ijshockeycompetitie (NHL) is alweer in volle gang, nog geen week na het einde van de Olympische Spelen. DiPietro verdedigde tijdens de Winterspelen in Turijn in vier duels het doel van de Amerikaanse ploeg, die zonder medaille huiswaarts keerde. Zweden volgde afgelopen zondag Canada op als olympisch kampioen, na een overwinning op Finland. Foto AFP Rick DiPietro (C) of the New York Islanders makes a save against John Madden of the New Jersey Devils during the shootout at the Nassau Coliseum 02 March 2006 in Uniondale, New York. Photo by Jim mcisaac/Getty Images/AFP =FOR NEWSPAPERS AND TV USE ONLY= AFP