Idols

Hallo, ik ben Justine. Je zou denken dat ik veel gemsn-t heb in de vakantie.Maar jammer genoeg is dat niet zo. Ik logeerde bij mijn opa en oma die wel een computer hebben, maar daar zit geen msn op. Maar toen ik thuis was ging ik meteen weer msn-en. Ik schrijf verder niks over verliefd zijn want dat ben ik niet! Ik ga later meedoen aan Idols. Daarom heb ik deze tekening gemaakt. Ik wil heel graag in de krant staan omdat ik wil laten zien dat ik later zangeres wil worden net zoals Floortje van Idols.

Idols Hallo, ik ben Justine. Je zou denken dat ik veel gemsn-t heb in de vakantie.Maar jammer genoeg is dat niet zo. Ik logeerde bij mijn opa en oma die wel een computer hebben, maar daar zit geen msn op. Maar toen ik thuis was ging ik meteen weer msn-en. Ik schrijf verder niks over verliefd zijn want dat ben ik niet! Ik ga later meedoen aan Idols. Daarom heb ik deze tekening gemaakt. Ik wil heel graag in de krant staan omdat ik wil laten zien dat ik later zangeres wil worden net zoals Floortje van Idols. Eigen nieuws van Justine Timmermans, 7 jaar, uit Huizen

Eigen nieuws van Justine Timmermans, 7 jaar, uit Huizen