Radio voorkeur

Kunststof. Tommy Wieringa, bekend van zijn recente roman Joe Speedboot vertelt over zijn reisverhalen, die gebundeld zijn onder de titel Ik was nooit in Isfahaan. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Onder meer in het het laatste uur de eerste aflevering van een serie Een grote bruine envelop van Chris Bajema, die door heel Nederland 250 grote bruine enveloppen in onder meer groentewinkels, kantines van dagbladen, wachtkamers van ziekenhuizen, veerpontjes, reisboekenwinkels en bloemenstalletjes achterliet met daarin het verzoek hem iets in de envelop terug te sturen. 747AM, 20.03-23.00u.

Avondconcert. Opname van 31 januari in de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam van het Trio Suleika, met werk van Sjostakovitsj, Willem Jeths en Tsjaikovski. Radio 4, 20.00-22.30u.

Casa luna. Gesprek met Meryem Kilic over gemengde scholen, extra taalonderwijs en een bejaardenhuis voor moslims. Zij deed onderzoek naar het stemgedrag van allochtone stemgerechtigden. Radio 1, 0.04-0.45u.