Paulusma

Paulusma Nadat de leden van zijn veelgeroemde gitaarpopgroep Daryll-Ann elk hun eigen weg gingen leek het dat zanger/gitarist Jelle Paulusma voorgoed verloren was gegaan voor de rock & roll, toen hij een muzikale flirt aanging met het Eindhovense ambient trance-collectief Clashing Ego's. Paulusma is nu echter terug als songschrijver en rocksolist, met het album Here We Are dat daar begint waar Daryll-Ann ophield. Concerten 2 maart Effenaar, Eindhoven, 4 maart Het Patronaat in Haarlem, 9 maart Ekko Utrecht, 16 maart Vera Groningen. Foto Lex van Rossen Daryll-Ann vlnr: Anne Soldaat, Jeroen Kleijn, Coen Paulusma, Dick Brouwers, Jelle Paulusma Foto: Lex van Rossen Rossen, Lex van

Nadat de leden van zijn veelgeroemde gitaarpopgroep Daryll-Ann elk hun eigen weg gingen leek het dat zanger/gitarist Jelle Paulusma voorgoed verloren was gegaan voor de rock & roll, toen hij een muzikale flirt aanging met het Eindhovense ambient trance-collectief Clashing Ego's. Paulusma is nu echter terug als songschrijver en rocksolist, met het album Here We Are dat daar begint waar Daryll-Ann ophield.

Concerten 2 maart Effenaar, Eindhoven, 4 maart Het Patronaat in Haarlem, 9 maart Ekko Utrecht, 16 maart Vera Groningen.