MUZIEK

MUZIEK Jeugd Strijkorkest Het Nederlands Jeugd Strijkorkest van dirigent Johannes Leertouwer geeft een concert samen met de wereldmuziekgroep ®chestra van bandleider Johnny Rahaket. Hun concertprogramma's zijn gebaseerd op de overeenkomsten tussen culturen in plaats van de verschillen. Dat resulteert in een confrontatie tussen klassieke westerse muziek en luchtiger westerse en Anatolische stijlen. Erdal Erzincan is solist op de baglama (saz), een populair Turks snaarinstrument. 4 maart 20u30 Muziekgebouw aan 't IJ Amsterdam. Res 020- 7882000

Jeugd Strijkorkest Het Nederlands Jeugd Strijkorkest van dirigent Johannes Leertouwer geeft een concert samen met de wereldmuziekgroep ®chestra van bandleider Johnny Rahaket. Hun concertprogramma's zijn gebaseerd op de overeenkomsten tussen culturen in plaats van de verschillen. Dat resulteert in een confrontatie tussen klassieke westerse muziek en luchtiger westerse en Anatolische stijlen. Erdal Erzincan is solist op de baglama (saz), een populair Turks snaarinstrument.

4 maart 20u30 Muziekgebouw aan 't IJ Amsterdam. Res 020- 7882000