LITERATUUR

LITERATUUR Vers uit Friesland Vers uit Friesland is een literair programma op 5 mrt (14u17u) dat wordt georganiseerd ter gelegenheid van de Derde Dag van de Friese literatuur. Met o.a. Marga Claus, Abe de Vries, Piet Gerbrandy, Klaas Bruinsma, Willem Schoorstra en Durk van der Ploeg. De auteurs lezen hun werk in het Fries, met een Nederlandse vertaling in boventiteling. Inleidingen, interviews en discussie zijn alle in het Nederlands. Felix Meritis, Keizersgracht 324. Inl/res 020-6231311 & www.nlpvf.nl/friesedag2006 17/5/2000 Foto Freddy Rikken Piet Gerbrandy dichter Winterswijk Rikken, Freddy

Vers uit Friesland Vers uit Friesland is een literair programma op 5 mrt (14u17u) dat wordt georganiseerd ter gelegenheid van de Derde Dag van de Friese literatuur. Met o.a. Marga Claus, Abe de Vries, Piet Gerbrandy, Klaas Bruinsma, Willem Schoorstra en Durk van der Ploeg. De auteurs lezen hun werk in het Fries, met een Nederlandse vertaling in boventiteling. Inleidingen, interviews en discussie zijn alle in het Nederlands.

Felix Meritis, Keizersgracht 324. Inl/res 020-6231311 &www.nlpvf.nl/friesedag2006