Katharina Grosse

Katharina Grosse Voor haar tentoonstelling Holey Residue heeft de Duitse kunstenaar Katharina Grosse (1961) de vloeren en wanden van De Appel van top tot teen bedekt met grafitti, doeken, zand, klei en styrofoam platen. Gewapend met spuitpistool en spuitbus, en gekleed in witte overall, masker, handschoenen en oorbeschermers ging Grosse de diverse zalen te lijf. Haar schilderingen gaan moeiteloos over van muur naar plafond of vloer, krommen zich om hoeken. 11 febr t/m 26 maart in De Appel, Nieuwe Spiegelstraat 10. Di t/m zo 11-18u.

Voor haar tentoonstelling Holey Residue heeft de Duitse kunstenaar Katharina Grosse (1961) de vloeren en wanden van De Appel van top tot teen bedekt met grafitti, doeken, zand, klei en styrofoam platen. Gewapend met spuitpistool en spuitbus, en gekleed in witte overall, masker, handschoenen en oorbeschermers ging Grosse de diverse zalen te lijf. Haar schilderingen gaan moeiteloos over van muur naar plafond of vloer, krommen zich om hoeken.

11 febr t/m 26 maart in De Appel, Nieuwe Spiegelstraat 10. Di t/m zo 11-18u.