Hans Kox

Hans Kox Het Koninklijk Concertgebouworkest speelt in het Concertgebouw in Amsterdam, de wereldpremière van Umbrae Futurae, die in opdracht van het orkest speciaal is gecomponeerd door Hans Kox. Het wordt gedirigeerd door Markus Stenz. Verder op het programma staan: de Klaviermusik mit Orchester van Paul Hindemith en het Vierde pianoconcert van Sergej Prokovjev, beide met Leon Fleisher als solist, en het Symfonisch gedicht Oktober van Dmitri Sjostakovitsj. 9 en 10 maart 20u15 Concertgebouw Amsterdam. Res 020- 6718345. Foto Jørgen Krielen © Jørgen Krielen - Haarlem - 2000 HANS KOX Krielen, Jørgen

Het Koninklijk Concertgebouworkest speelt in het Concertgebouw in Amsterdam, de wereldpremière van Umbrae Futurae, die in opdracht van het orkest speciaal is gecomponeerd door Hans Kox. Het wordt gedirigeerd door Markus Stenz. Verder op het programma staan: de Klaviermusik mit Orchester van Paul Hindemith en het Vierde pianoconcert van Sergej Prokovjev, beide met Leon Fleisher als solist, en het Symfonisch gedicht Oktober van Dmitri Sjostakovitsj.

9 en 10 maart 20u15 Concertgebouw Amsterdam. Res 020- 6718345.