Funk it Up

Funk it Up The Super Quartet feat. David Murray, Jamaladeen Tacuma, Cornell Rochester, Jan Kuiper Bescheidenheid is nu eenmaalgeen eigenschap die bij funk past - vandaar de onbescheiden naam van dit gezelschap. Gitarist Kuiper zal zich als een vis in het water voelen met het ritmetandem van Rochester en elektrisch bassist Tacuma, die ooit de free jazz van Ornette Coleman in een funkjasje hees. En die ook al vaker met saxofonist David Murray speelde, óók al een voormalig free jazzer. 9 mrt. 21 u Bimhuis, Amsterdam. Inl 020-7882188. David Murray

The Super Quartet feat. David Murray, Jamaladeen Tacuma, Cornell Rochester, Jan Kuiper Bescheidenheid is nu eenmaalgeen eigenschap die bij funk past - vandaar de onbescheiden naam van dit gezelschap. Gitarist Kuiper zal zich als een vis in het water voelen met het ritmetandem van Rochester en elektrisch bassist Tacuma, die ooit de free jazz van Ornette Coleman in een funkjasje hees. En die ook al vaker met saxofonist David Murray speelde, óók al een voormalig free jazzer.

9 mrt. 21 u Bimhuis, Amsterdam. Inl 020-7882188.