Fred Delfgaauw

Fred Delfgaauw In de jubileumvoorstelling Meer is minder komt Fred Delfgaauw op met twee rode tassen. Daarin zit alles wat hij nodig heeft die avond. De poppenspeler, die zichzelf liever theatermaker noemt, staat 25 jaar op het toneel, alleen en toch weer niet, want zijn poppen, die hij liever tegenspelers noemt, houden hem gezelschap. Het is een vorm van theater die je maar zelden ziet. Grote zalen houdt Delfgaauw gevangen met niet meer dan een paar handen en poppen met lappen, bontjes en maskers. Tournee t/m 1 juni. Info: 0183690022 en www.delfgaauw.nl. fred delfgouw foto rien zilvold Zilvold, Rien

In de jubileumvoorstelling Meer is minder komt Fred Delfgaauw op met twee rode tassen. Daarin zit alles wat hij nodig heeft die avond. De poppenspeler, die zichzelf liever theatermaker noemt, staat 25 jaar op het toneel, alleen en toch weer niet, want zijn poppen, die hij liever tegenspelers noemt, houden hem gezelschap. Het is een vorm van theater die je maar zelden ziet. Grote zalen houdt Delfgaauw gevangen met niet meer dan een paar handen en poppen met lappen, bontjes en maskers.

Tournee t/m 1 juni. Info: 0183690022 en www.delfgaauw.nl.