DANS

Kevin Polak en Inken Landskröner in 'Hear me' van Conny Janssen Danst met live muziek van Eric Vloeimans en Jeroen van Vliet(Foto Leo van Velzen/NRC Handelsblad) Schiedam, 27/02/06. Repetitiebeeld uit de nieuwe dansvoorstelling van Conny Janssen Danst "Hear Me". Met live muziek van Eric Vloeimans en Jeroen v. Vliet. Premiere 05/03/06 R'damse Schouwburg. Foto Leo van Velzen/Nrc.Hb. Velzen, Leo van

Conny Janssen In de dansvoorstelling Hear me (Stad & geluid), werkt Conny Janssen samen met trompettist Eric Vloeimans. Hear me is het tweede deel van een vierluik over het leven in de stad. In het eerste deel I'm here - waarin stadsbeelden centraal stonden - werkte zij samen met een fotograaf. Dit deel gaat over stadsgeluiden, die door twee jazzmusici worden gemaakt. Vloeimans heeft een nieuw stuk gecomponeerd, maar kan niet garanderen dat hij niet gaat improviseren. De tien dansers zullen daarin mee moeten gaan. Conny Janssen (1958) staat bekend om haar abstracte maar warmbadige dans.

Première 5 maart. Tournee t/m 24 mei. Inl 010-4529912 of www.connyjanssendanst.nl.