DANS

DANS Dance Forum Taipei In het Amsterdamse Muziektheater is de dansopera Eastern Current te zien, van het Taiwanese moderne-dansgezelschap Dance Forum Taipei. De groep trad nooit eerder op in Nederland. Choreograaf Ming-Lung Yang werkte samen met operaregisseur Xiao-Ping Li. Op het podium staan zowel Chinese-operazangers als dansers. Eastern Current is gebaseerd op het traditionele Chinese poppenspel. Yang Chen schreef de muziek. 8-11 maart Muziektheater Amsterdam. Inl 020-6255455 of www.gastprogrammering.nl. Foto San-Tai Hsiek San-Tai Hsiek

Dance Forum Taipei In het Amsterdamse Muziektheater is de dansopera Eastern Current te zien, van het Taiwanese moderne-dansgezelschap Dance Forum Taipei. De groep trad nooit eerder op in Nederland. Choreograaf Ming-Lung Yang werkte samen met operaregisseur Xiao-Ping Li. Op het podium staan zowel Chinese-operazangers als dansers. Eastern Current is gebaseerd op het traditionele Chinese poppenspel. Yang Chen schreef de muziek.

8-11 maart Muziektheater Amsterdam. Inl 020-6255455 of www.gastprogrammering.nl.